Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fermierii maramureşeni au accesat măsura de microgranturi în domeniul agroalimentar

Agro Local
fermieri agricultura

Un număr apreciabil de fermieri din judeţul Maramureş au semnat contractele pentru acordarea ajutorului de stat în cadrul Măsurii 1 "Microgranturi în domeniul agroalimentar" din cadrul schemei de ajutor de stat cu finanţare din fonduri externe nerambursabile, a anunţat, joi, directorul APIA Maramureş, Florin Urs.

Potrivit aceleiaşi surse, până la termenul limită, din cei 10.000 de aplicanţi calificaţi în conformitate cu prevederile legale, s-au semnat 9.888 contracte de acordare a ajutorului de stat în sumă totală de 49.440.000 euro. Diferenţa este reprezentată de contracte nesemnate de beneficiari (netransmiterea acestora, renunţarea la ajutorul de stat, transmiterea acestora după termenul limită).

Directorul APIA Maramureş a mai precizat că această măsură a fost implementată până la etapa de contractare de către Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură prin Centrele judeţene şi cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, potrivit Agerpres.

"La Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, Centrul Judeţean Maramureş s-au semnat 205 contracte de acordare a ajutorului de stat, totalizând suma de 1.025.000 euro", a mai arătat Florin Urs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.