Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Răpus de cancer în timpul Mondialului: Cel mai bun marcator din istoria lui FC Porto, dublu câștigător al Ghetei de Aur, a murit

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fostul atacant portughez Fernando Gomes, câştigător al Ghetei de Aur în anii 80 şi cel mai bun marcator din istoria clubului de fotbal FC Porto, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 66 de ani, a anunţat fosta sa grupare într-un comunicat, citat de AFP.

''Fernando Gomes, cel mai bun marcator din istoria lui FC Porto a murit'', scrie clubul pe site-ul său oficial, aducându-i un omagiu celui care a contribuit ''la transformarea lui Porto întru-un club învingător''.

Legendarul atacant s-a stins ''din cauza unui cancer cu care lupta de trei ani'', precizează comunicatul citat de agerpres.ro.

Cariera lui Gomes, care a marcat 355 de goluri în 452 de meciuri oficiale, este legată de FC Porto, pentru care a jucat 13 sezoane, chiar dacă a mai evoluat la Gijon (Spania) şi şi-a încheiat cariera la Sporting Lisabona, în 1991.

Fernando Gomes, care a cucerit Gheata de Aur, pentru cel mai bun marcator european, în 1983 şi 1985, a adunat 47 de selecţii şi 13 goluri în naţionala Portugaliei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.