Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ferocitatea' soldaților ceceni, dovedită în Ucraina: Video viral cu momentul în care aliații Rusiei se 'luptă' cu un semafor

reutersmedia.net
ceceni

În mediul online, o filmare între mai mulți luptători ceceni care trag într-un semafor din Ucraina a devenit virală. Filmarea cu soldații care trag în semafor a fost publicată pe rețeaua Telegram, iar publicația Oborzevatel susține că în imagini sunt „kadîroviți”, soldații ceceni plecați să lupte de partea Rusiei în Ucraina.

Soldații ceceni sunt recunoscuți pentru TikTok-urile pe care le postează, iar aceste imagini ar putea face parte dintr-un videoclip realizat pentru celebra rețea.

Soldații kadîroviși au ajuns virali în mediul online, după ce au început să țintească cu mitraliera becurile unui semafor din Ucraina. Locația exact nu a fost precizată în descrierea videoclipului, însă imaginile au fost difuzate pe o rețea Telegram din Harkov.

„O bătălie aprigă între kadîroviți și semaforul Bandera (…) Trei contra unu! Nu e corect”, se arată în descrierea de pe Twitter a videoclipului în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.