Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ferrari a anunțat că donează un milion de euro populației din Emilia-Romagna afectată de inundații

ferrari

Ferrari a anunţat, joi, că donează un milion de euro populaţiei din Emilia-Romagna afectată de inundaţii.

Banii vor ajunge iniţial la Agenţia pentru Siguranţa Teritorială şi Protecţia Civilă a Regiunii Emilia-Romagna, în cadrul unei campanii regionale de strângere de fonduri, conform News.ro.

Fondurile vor fi utilizate apoi, cu coordonarea autorităţilor teritoriale, pentru a ajuta populaţia afectată de recentele inundaţii. Se vor folosi fonduri în special pentru proiecte de refacere a mediului şi managementul instabilităţii hidrogeologice.

“În vremuri cu probleme, Ferrari a fost întotdeauna alături de comunitatea sa”, a declarat CEO-ul Ferrari, Benedetto Vigna. “Am dorit să oferim un răspuns concret şi imediat la nevoile cele mai urgente ale populaţiei din Emilia-Romagna, care a fost pusă la încercare de un dezastru. Cu coordonarea autorităţilor locale, cărora le mulţumim din suflet pentru neobosita lor muncă, acest ajutor va aduce alinare şi un semn tangibil al solidarităţii întregii familii Ferrari”, a adăugat el.

Regiunea Emilia-Romagna a fost lovită în ultima perioadă de inundaţii neobişnuit de intense. Unsprezece persoane au murit în urma furtunilor, potrivit unui nou bilanţ publicat joi după-amiază de autorităţi.

Din cauza inundaţiilor a fost anulat Emilia Romagna Grand Prix, etapa de Campionat Mondial de Formula 1 care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.