Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ferry-boatul dintre România și Bulgaria a fost închis din cauza vântului puternic

feribot

Platforma ferry-boat care operează curse între Bechet, România, și Oryahovo, Bulgaria, își suspendă temporar activitatea din cauza vântului, a transmis marți Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu.

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat de către autoritățile bulgare cu privire la faptul că marți, începând cu ora 10.00, din cauza vântului puternic platforma ferry-boat care operează curse între Bechet (România) -Oryahovo (Bulgaria) își suspendă temporar activitatea până la îmbunătățirea condițiilor meteo.

Persoanele care doresc să tranziteze frontiera sunt sfătuite să utilizeze toate celelalte puncte deschise traficului în regim internațional la granița româno-bulgară, conform Mediafax.

De asemenea, se recomandă consultarea aplicației Trafic Online, care este disponibilă pe pagina de internet a Poliției de Frontieră Române, care prezintă o medie a timpilor de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.