Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul 'Bucureştii lui Caragiale' continuă în weekend cu basme simfonice şi spectacole-concert

Muzica se îmbină cu teatrul în aer liber, sâmbătă şi duminică, la Festivalul "Bucureştii lui Caragiale", în spectacolele Operei Comice pentru Copii şi ale Teatrului Evreiesc de Stat, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat al ARCUB, transmis miercuri AGERPRES, Opera Comică pentru Copii a pregătit, pentru matineul de duminică, de la ora 10,00, singurul concert educativ din festival - "Petrică şi lupul".

De asemenea, sâmbătă, de la ora 20,00, este programat spectacolul "De la Caragiale la Şalom Alehem", o montare din repertoriul Teatrului Evreiesc de Stat.

Citește și: Update! Pian senior n-a murit, susține ANP

Acesta va fi urmat, duminică, de la aceeaşi oră, de spectacolul concert "Stand-Up Lechaim!", regizat de Maia Morgenstern, care prezintă cele mai vesele cântece folclorice evreieşti şi româneşti.

Ambele spectacole beneficiază de acompaniamentul Orchestrei Teatrului Evreiesc de Stat.

Organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB, Festivalul "Bucureştii lui Caragiale" #8 continuă, în Parcul Cişmigiu, cu noi spectacole de teatru în weekend-urile 15 - 16 august, 22 - 23 august, 29 - 30 august, 5 - 6 septembrie, 12 - 13 septembrie, 19 - 20 septembrie. Din repertoriul ediţiei 2020, fac parte spectacole-concert, un spectacol de teatru-dans contemporan, spectacole-balet şi concerte educative, comedii, spectacole pentru copii şi producţii independente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.