Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de Film de la Sarajevo va fi organizat exclusiv online din cauza pandemiei de coronavirus

mediafax.ro
film

Ediţia din 2020 a Festivalului de Film de la Sarajevo va fi organizată într-un format exclusiv online din cauza epidemiei de coronavirus din Bosnia, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de DPA.

Decizia a fost luată la recomandarea autorităţilor medicale locale, au adăugat organizatorii festivalului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Situație îngrijorătoare! Noul coronavirus SARS-CoV-2 lovește în cel mai mare spital din vestul țării

Bosnia, o ţară cu o populaţie de aproximativ 3,3 milioane de locuitori, raportează cu regularitate cifre ridicate atunci când anunţă cazurile zilnice de persoane infectate cu SARS-CoV-2: miercuri, autorităţile bosniace au anunţat alte 277 cazuri de infectare şi şase decese.

Festivalul de Film de la Sarajevo, programat în perioada 14-21 august, se va desfăşura exclusiv online, fără niciunul dintre evenimentele sale tradiţionale.

Festivalul va putea fi vizionat pe internet pe site-ul ondemand.sff.ba, unde vizitatorii vor putea să ia parte şi la o serie de evenimente digitale organizate în marja secţiunilor principale, precum interviuri cu diverşi actori şi cineaşti şi prezentări de producţii cinematografice.

Citește și: Gafă monumentală a polițiștilor! Au eliberat o persoană arestată preventiv! Din fericire, oamenii legii și-au reparat greșeala

La cea de-a 26-a ediţie a Festivalului de la Sarajevo vor fi difuzate 49 de filme, care concurează pentru trofeele Heart of Sarajevo în patru secţiuni: lungmetraj, documentar, scurtmetraj şi film studenţesc.

Festivalul de la Sarajevo, cel mai amplu eveniment cinematografic din această regiune a Europei, a fost lansat în 1995, în timp ce capitala Bosniei se afla încă sub asediul trupelor sârbeşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.