Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul internaţional Canneseries, programat în aprilie, a fost amânat pentru luna octombrie

twitter.com
canneseries

Festivalul internaţional Canneseries, dedicat serialelor de televiziune şi a cărui a patra ediţie era programată în aprilie, a fost amânat pentru luna octombrie în contextul incertitudinilor legate de criza sanitară, a anunţat miercuri pentru AFP directorul general al evenimentului, Benoît Louvet.

După ce ''sezonul 3'' (ediţia din 2020) a fost de asemenea decalat pentru octombrie, ''am decis să menţinem sezonul 4 al festivalului în aprilie, dar la acea vreme nu existau variante, eram la finalul celei de-a doua perioade de izolare, exista speranţa vaccinurilor...'' a amintit oficialul, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

''Am crezut şi am investit toată energia pentru a încerca să respectăm acest calendar, dar incertitudinile (legate de condiţiile sanitare) sunt motivul pentru care preferăm soluţia unei noi amânări a evenimentului'', a adăugat acesta.

Festivalul internaţional dedicat serialelor, preconizat să se desfăşoare în perioada 9-14 aprilie, va reveni în cele din urmă între 8 şi 13 octombrie la Cannes, atât în format tradiţional, cât şi online.

La fel ca anul trecut, festivalul se va desfăşura în paralel cu Mipcom, marea piaţă internaţională a industriei audiovizuale, cu care împarte de obicei Palatul Festivalurilor şi Croazeta alături de omologul său din primăvară, Miptv.

''Suntem în continuare optimişti şi dornici. Anul trecut ne-am străduit să organizăm festivalul în octombrie şi am avut mult succes. Anul acesta, suntem siguri că festivalul Canneseries se va putea ţine în format tradiţional la aceste noi date, cu talente, bucurie de viaţă, împreună cu locuitorii din Cannes, profitând cu toţii de panorama minunată pe care ne-o oferă Cannes'', a subliniat Louvet.

Cel mai mare festival de seriale franţuzeşti, Series Mania, a decis la rândul său încă din noiembrie să amâne ediţia din 2021 pentru perioada 28 mai-5 iunie, la Lille, în loc de luna martie, după ce a fost constrâns să-şi anuleze ediţia din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.