Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Național de Teatru la București: 11 zile de spectacole, dezbateri și expoziții

cotidianul.ro
teatru

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că începe, de vineri, Festivalul Naţional de Teatru la Bucureşti, iar evenimentul, care va dura 11 zile, include producţii de teatru româneşti şi străine, dezbateri, conferinţe, expoziţii, lansări de carte de teatru, ateliere de creaţie, întâlniri şi dialoguri cu artişti invitaţi, evenimente online şi spectacole radiofonice.

„Începe Festivalul Naţional de Teatru la Bucureşti. Evenimentul, care va dura 11 zile, include producţii de teatru româneşti şi străine, dezbateri, conferinţe, expoziţii, lansări de carte de teatru, ateliere de creaţie, întâlniri şi dialoguri cu artişti invitaţi, evenimente online şi spectacole radiofonice. Echipa de curatori FNT 2023 – formată din Mihaela Michailov, Oana Cristea Grigorescu şi Călin Ciobotari – a vizionat peste 150 de spectacole, cu premieră în stagiunea 2022-2023, realizate în teatre de stat şi teatre independente şi a optat pentru creatori şi creatoare cu estetici diferite şi limbaje teatrale variate, alegând producţii pe care le-a considerat relevante”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook, conform news.ro.

 

Edilul general a mai spus că „spectatorii vor avea parte de producţii pe texte de autori autohtoni şi străini, semnate de directori de scenă cu experienţă sau mai tineri, regizori cu estetici diferite şi piese montate în teatre finanţate de consiliile judeţene sau municipale sau în teatre independente”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.