Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Nostalgia a distrus spațiul verde din Parcul Izvor - Amenzi de 26.000 de lei pentru organizatori

HotNews
parcul izvor inchis

Organizatorul Festivalului Nostalgia a încălcat normele de protecţie a mediului şi pe cele de convieţuire socială, tulburând liniştea publică a locuitorilor din zona Parcul Izvor, a concluzionat Direcţia Generală de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti.

Astfel pentru folosirea neautorizată şi distrugerea spaţiului verde din parc, organizatorul festivalului a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 20.000 lei.

Totodată, potrivit Legii 24/2007 privind privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor, acestuia i s-a pus în vedere readucerea spaţiului verde la starea iniţială. De asemenea, poliţiştii locali ai D.G.P.L.C.M.B. au mai constatat că, pe durata celor trei zile de festivalul, nivelul muzicii difuzată prin folosirea instalaţiilor de sonorizare a depăşit frecvent nivelul maxim admis de lege.

Pentru disconfortul creat locuitorilor zonei, organizatorul a fost sancţionat contravenţional, în fiecare noapte de concert, conform Legii 61/1991, cu amenzi în valoare totală de 6.000 de lei.

Potrivit datelor de pe platforma online de verificare a firmelor confidas.ro, Nostalgia Retro Disco Future SRL are doi acționari: GACHE COSTIN și GACHE CRISTIAN ION (50%). Cei doi sunt băieții lui fostului fotbalist și antrenor Constantin Gache, notează HotNews.ro.

Festivalul Nostalgia este continuarea unei serii de evenimente sub acelaşi nume care au în prim-plan muzica retro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.