Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Opera Aperta al Operei Naţionale Române Cluj anunță o gală specială Ruxandra Donose

zilesinopti.ro
opera nationala iasi

Opera Naţională Română din Cluj-Napoca organizează, pe parcursul mai multor zile, după trei ani, Festivalul Opera Aperta, în cadrul căruia va fi susţinută o gală specială Ruxandra Donose, precum şi alte concerte şi spectacole în aer liber, informează Agerpres.

"În cadrul Opera Aperta vom avea în 28 august de la ora 20,30, pe scena din Piaţa Unirii, o gală specială Ruxandra Donose - 30 de ani de carieră. Este un turneu aniversar al mezzo-sopranei care a cântat pe scenele de la Covent Garden, Royal Opera House sau Deutsche Oper Berlin. Ne-am gândit la titluri care atrag oamenii spre operă, să prindă curaj să vină din nou în sălile de spectacol", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, directorul Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca, Florin Estefan.

De asemenea, în Piaţa Unirii vor mai avea loc spectacolele "Nabucco", pe 29 august, "Zorba", pe 31 august, şi "Rigoletto", pe 3 septembrie.

Printre invitaţii de marcă ai festivalului se mai numără baritonul Ionuţ Pascu, basul Szabo Balint şi soprana Nadia Cerchez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.