Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Untold, câştigător al Heavent Festival Awards din Franţa

UNTOLD
untold 2023, martin garrix

Festivalul Untold, câştigător al Heavent Festival Awards din Franţa

Festivalul Untold de la Cluj-Napoca a fost desemnat câştigător al Heavent Festival Awards, cel mai mare eveniment dedicat industriei muzicale din Franţa.

"Festivalul UNTOLD a fost recompensat cu trofeul la categoria 'Best Foreign Festival', în cadrul Heavent Festival Awards, eveniment care a avut loc săptămâna trecută, în Paris, în Porte de Versailles. A fost pentru prima dată în istoria acestui eveniment când a existat o categorie dedicată festivalurilor internaţionale. Juriul a fost format din 12 membri, personalităţi din industria muzicală şi reprezentanţi din companiile multinaţionale din Franţa, iar festivalul UNTOLD a avut un vot unanim. Pentru ediţia din acest an au fost nominalizate evenimente care se află în topul celor mai mari 20 de festivaluri din lume, conform Top 100 Festivals, clasament realizat de DJ Mag: Awakenings, Exit, Defqon1 sau Misteryland", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de organizatorii Untold.

Potrivit sursei citate, evenimentele internaţionale nominalizate pentru prima dată în cadrul Heavent Awards au fost selectate după mai multe criterii: campaniile CSR, producţie si logistică, impactul economic, inovaţie si creativitate, calitatea serviciilor oferite participanţilor si siguranţa acestora, partenerii comerciali.

"România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume. La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitaţi să-şi voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul UNTOLD este nominalizat la cea mai importantă categorie 'Best Major Festival'", se mai arată în comunicatul menţionat, relatează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.