Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița de 6 ani dispărută în Maramureș, căutată și de Poliția de Frontieră

www.ct100.ro
politia de frontiera

Fetița de 6 ani dispărută de patru zile, din localitatea Repedea, județul Maramureș, este căutată inclusiv de Poliția de Frontieră, în condițiile în care râul Tomnatic în care ar fi căzut se varsă în Tisa, care e la granița cu Ucraina, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX că la căutări participă un efectiv de 20 de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră.

„Căutările fetiței dispărută continuă, iar la acțiuni participă și Poliția de Frontieră. Indiciile arată că aceasta ar fi căzut în apă, în râul Tomnatic din apropierea comunei Repedea. Este mai mult decât o posibilitate ca aceasta să fie dusă de ape departe, deoarece râul se varsă în Tisa. La căutări participă un efectiv de 20 de polițiști, pompieri, jandarmi și polițiști de frontieră, la care se adaugă voluntari”, a spus Meteș.

O fetiță de 6 ani din localitatea Repedea, județul Maramureș, este căutată, de vineri, după ce a dispărut de la domiciliu în jurul orei 14, la operațiune participând și un câine de urmă din cadrul IPJ. Potrivit reprezentanților IPJ Maramureș, ultima dată ar fi fost văzută în timp ce se juca cu o altă fetiță, în curtea unui vecin, iar aceasta le-a indicat polițiștilor că s-ar fi îndreptat spre un râu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.