Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

SCENE ÎNFIORĂTOARE O fetiță de 3 ani a fost găsită MOARTĂ, pe câmp, mâncată de animale: Poliția Constanța A TĂCUT, Lucian Bode i-a dat de gol pe subalterni

Ministrul Lucian Bode a anunţat, vineri, la Zalău, decesul unei fetiţe de 3 ani din judeţul Constanţa, care a fost găsită pe un câmp, după ce a fost căutată toată noaptea. Poliţia Constanţa nu a emis alertă de dispariţie a copilului şi a făcut precizări despre caz doar după anunţul ministrului de Interne, deşi minora a fost găsită decedată la ora 11.00, potrivit news.ro.

Ministrul Lucian Bode a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă la Zalău, decesul unei fetiţe de 3 ani din judeţul Constanţa.

“Când moare un om este o tragedie. O tragedie a fost şi la Constanţa când, azi noapte, zeci de poliţişti au căutat un copil de trei ani şi n-au reuşit să-l găsească în viaţă dimineaţă. Este o tragedie când moare un om, dar aş vrea să vedem şi forţele de securitate, de ordine, cei care suntem salvatorii...este la fel de greu când nu-ţi îndeplineşti această misiune. Trebuie văzut în particular fiecare caz în parte”, a afirmat Bode.

Abia după ce ministrul de Interne a anunţat decesul fetiţei, IPJ Constanţa a făcut precizări despre caz.

”În cursul serii de 10 iunie a.c., în jurul orei 21.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 17.00, o minoră, în vârstă de 3 ani, într-un moment în care ar fi fost lăsată nesupravegheată de către părinţi, ar fi plecat de pe raza localităţii Saraiu, şi nu a mai fost găsită. De îndată, la nivelul I.P.J. Constanţa s-au dispus măsurile de verificare a tuturor aspectelor sesizate, din acel moment fetiţa fiind căutată neîncetat”, a transmis IPJ Constanţa, fără a preciza de ce nu a fost emisă o alertă despre dispariţia minorei.

Poliţiştii au precizat că forţele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, imobilele persoanelor cunoscute de părinţii minorei dar şi clădirile dezafectate sau în construcţie.

Au fost folosiţi câinii de urmă, atât în fază iniţială de cercetare la faţa locului, cât şi la verificările în teren, care au vizat eventualele trasee parcurse de minoră.

”La căutări au participat peste 80 de forţe: poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari. Totodată, au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă. Poliţiştii au audiat martori, declaraţiile acestora fiind verificate pentru a se stabili împrejurările dispariţiei. În ciuda eforturilor depuse, din păcate, astăzi, 11 iunie, în jurul orei 11.00, fetiţa a fost găsită pe câmp, decedată, la o distanţă de aproximativ 4 kilometri de locul dispariţiei”, a mai precizat IPJ Constanţa.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că fetiţa ar fi fost muşcată de animale sălbatice.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.