Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiecare locuitor din Scorniceşti, localitatea unde s-a născut Ceaușescu, va primi câte două măşti de protecţie împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus

Inquam Photos / Octav Ganea
coronavirus masca aeroport

Fiecare locuitor al oraşului Scorniceşti, județul Olt, va primi câte două măşti de protecţie împotriva îmbolnăvirii cu coronavirus. Măştile vor fi lucrate în fabricile de confecţii din oraş, anunță MEDIAFAX.

Cei 11.807 locuitori ai oraşului Scorniceşti, județul Olt, locul unde s-a născut Nicolae Ceaușescu, vor primi câte două măşti pentru a se proteja de infecţia cu coronavirus.

Măştile sunt cumpărate de autorităţile locale care au anunţat că vor cumpăra peste 20.000 de astfel de echipamente.

Citește și: Sindicatele din Sănătate trag semnalul de alarmă: În 27 de zile vor fi infectați toți salariații din sănătate

Ioan Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti, a declarat pentru MEDIAFAX că, miercuri, a fost comandat un lot de 13.000 de măşti. Acestea vor fi lucrate la fabricile de confecţii din oraş, din material textil. Pentru fiecare mască, primăria va plăti aproximativ 3 lei.

„Am hotărât în Consiliul Local ca pentru fiecare cetăţean să luăm câte două măşti, să se protejeze de acest coronavirus. Noi avem aici, în oraşul Scorniceşti, nişte fabrici de confecţii care lucrează în sistem lohn, le confecţionează dumnealor, le luăm la preţul de 2,5 lei plus TVA (...) Trebuie să ajungem la 20.000. În prima fază, acum, am comandat 13.000 de măşti şi în 2-3 zile le avem”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioan Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti.

Citește și: Klaus Iohannis spulberă visurile românilor: Nu suntem în faza în care putem să ne relaxăm

Potrivit reprezentanţilor autorităţilor locale din Scorniceşti, primele măşti vor fi livrate oamenilor la sfârşitul acestei săptămâni. Acestea vor fi distribuite de către angajaţi ai Primăriei orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.