Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIERBE PMP-ul. Unii din vechii UNPR-iști vor să spargă partidul. Totul a plecat de la liste/DOCUMENT

pixabay.com
diverse, bomba, explozie

La un pas de definitivarea listelor pentru alegerile parlamentare Partidul Mișcarea Populară stă pe un butoi de pulbere. Unii din vechii unpr-iști sunt nemulțumiți de împărțeala făcută și amenință cu spargerea PMP și retragerea UNPR din noul partid. Un SMS transmis de vicepreședintele Ion Răducanu vechilor lideri UNPR dezvăluie adevărata dimensiune a tensiunilor din partid.

Vezi și: Traian Băsescu şi-a îndeplinit marele vis: Judecătorii au luat decizia definitivă / DOCUMENT

Ion Răducanu susține că o anumită grupare din conducerea partidului condusă de co-președintele executiv Eugen Tomac ar face anumite jocuri care nu respectă protocolul de fuziune și prin urmare le cere colegilor din vechiul PMP să treacă la acțiune.

Surse din partid susțin că de fapt totul ar fi pornit de la listele pentru Timiș unde Ion Răducanu în calitate de șef de filială ar fi vrut să impună doar vechi unpr-iști în ciuda celor de la vechiul PMP care au emis pretenții pentru fostul deputat Marius Dugulescu care la locale ar fi obținut 5% pe Timișoara față de mult mai puțin Ion Răducanu. Cum șeful filialei nu l-a acceptat nici pe locul II la Camera Deputaților s-a declanșat furtuna.

Vezi și: Un invitat al Antena 3 a fost AMENINȚAT, în direct: 'Las-o mai moale, dacă vrei să-ți fie bine'/FOTO

Iată SMS-ul transmis de Ion Răducanu vechilor unpr-iști:

Dragi colegi, ma simt obligat sa va informez ca, in urma reuniunii desfasurate ieri la sediul central al PMP in prezenta cond.executive, s-au stabilit primele pozitii pe listele de candidati la fiecare judet in parte .

Datorita unor aranjamente subiective si rau voitoare  facute de o grupare din jurul lui Eugen Tomac, principiul de baza al fuziunii nu a fost respectat. De aceea, sunt inca situatii in care colegii nostri au ramas in afara listelor.La aceasta se adauga si multiplele neintelegeri aparute la nivelul multor organizatii, intre PMP si UNPR.

In aceste conditii, consultandu-ma cu peste 40% dintre colegi, consider ca este bine sa ne intalnim Luni la Parlament, la ora 12, la sala grupului UNPR, et 1M, intr-o reuniune a Com Ex National, care exista inca si sa decidem impreuna ce este de facut in legatura cu aceasta fuziune.

Daca cineva va incerca sa saboteze aceasta reuniune sa stiti ca nu vrea sa aflati realitatea. Multumesc. Vicepresedinte UNPR Ion Raducanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.