Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA a recționat la acuzațiile lui Maradona referitoare la arbitraj, considerând că sunt nefondate

fifa

Diego Maradona a atacat arbitrul central al partidei Anglia - Columbia (1-1, 4-3 d.p), pe care l-a numit "hoţ", iar FIFA a reacţionat imediat. Forul mondial s-a declarat deranjat de cuvintele fostului fotbalist, informează Mediafax.

"FIFA este dezolată să citească astfel de declaraţii din partea unui jucător care a scris istoria sportului nostru. Comentariile şi insinuările suplimentare sunt total nefondate şi nepotrivite", a apreciat FIFA, care respinge criticile lui Maradona.

Vezi și: Premiera hipica in Romania/ Seicul - patron a lui Manchester City include Hipodromul din Ploiesti in calendarul curselor internationale

Maradona a precizat că Mark Geiger, centralul meciului, nu se pricepe deloc la fotbal şi este “un hoţ”: “Nu îmi vine să cred. Îi cer din nou iertare poporului Columbia. Arbitrii sunt aleşi de Collina, pe care l-a ales Infantino pentru a schimba FIFA şi să o lase fără hoţi şi trişori. Astăzi am văzut însă contrariul: o FIFA învechită şi cu aranjamente. Am văzut un furt monumental pe teren”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.