Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA a reprogramat meciurile Israelului amânate din cauza conflictului din regiune - Naţionala masculină israeliană va juca patru partide în noiembrie

fifa

FIFA a anunţat că naţionalele masculină şi feminină ale Israelului vor disputa în noiembrie meciurile cae ar fi trebuit să aibă loc în octombrie, jocuri amânate din cauza războiului Israel – Hamas, potrivit news.ro.

Astfel, meciul Kosovo – Israel, programat iniţial la 15 octombrie, în grupa de calificare la Euro 2024 din care face parte şi România, se va disputa la 12 noiembrie.

La feminin, partida Kazahstan – Israel, din Liga Naţiunilor, a fost amânată din data de 26 octombrie la 23 noiembrie, şi meciul Israel – Kazahstan, programat iniţial la 31 octombrie, va avea loc la 26 noiembrie.

Anterior, partida masculină Israel – Elveţia, din preliminariile Euro 2024, a fost reprogramată pentru data de 15 noiembrie.

Astfel, naţionala masculină a Israelului va juca în intervalul 12 – 21 noiembrie patru meciuri, dintre care unul şi cu România: cu Kosovo la 12 noiembrie, cu Elveţia la 15 noiembrie, cu România la 18 noiembrie şi cu Andorra la 21. Noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.