Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA a respins apelul lui Marc Overmars împotriva suspendării sale pe plan global

FIFA

FIFA a respins apelul lui Marc Overmars, directorul tehnic al clubului belgian Royal Antwerp, împotriva suspendării sale pe plan global, a confirmat miercuri purtătorul de cuvânt al fostului fotbalist, Frank Neervoort, pentru agenţia olandeză de presă ANP, informează radioteleviziunea belgiană RTBF.

În noiembrie, fosta vedetă a echipelor Arsenal şi FC Barcelona a fost suspendată din orice activitate din fotbalul olandez timp de un an. Tribunalul Sportiv Olandez (ISR) a decis să-i interzică fostei extreme a naţionalei Oranje să "îndeplinească orice funcţie" la o organizaţie afiliată Federaţiei olandeze de fotbal (KNVB) timp de doi ani, dintre care unul cu suspendare, potrivit Agerpres.

Overmars a demisionat de la Ajax în februarie 2022, recunoscând un comportament ''inacceptabil'', după ce a trimis mesaje şi fotografii nepotrivite mai multor femei care lucrau la club. Marc Overmars era director sportiv la Ajax din 2012 şi a contribuit la ultimele succese ale echipei din Amsterdam, mai ales semifinala de Liga Campionilor din 2019 sau finala Europa League din 2017.

Fosta extremă, în vârstă de 50 ani, s-a angajat în martie 2022 la Royal Antwerp.

În ianuarie, FIFA a extins pe plan global suspendarea impusă în Olanda lui Overmars.

"Noi am primit un mesaj de două fraze. Prima spunea că apelul a fost respins, iar cea de-a doua a explicat că costurile suportate sunt în sarcina domnului Overmars. Trebuie să solicităm motivarea prin intermediul unui portal al FIFA, asta poate dura mult timp", a declarat purtătorul de cuvânt al fostului jucător, Frank Nervoort.

Overmars poate decide să depună un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) după ce a citit motivarea FIFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.