Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA: Gianni Infantino nu vrea ca Mondialul din 2022 să aibă loc fără fani

Gianni Infantino

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Fotbal (FIFA), Gianni Infantino, a declarat pentru presa elveţiană că doreşte ca suporterii să fie prezenţi în tribune la Cupa Mondială ce va avea loc în Qatar între 21 noiembrie şi 18 decembrie 2022, notează Agerpres.

"Cupa Mondială din Qatar se va disputa cu suporteri", a declarat Infantino în condiţiile îngrijorărilor stârnite de pandemia de coronavirus.

Citește și: Paul Stănescu: ‘PSD va câștiga alegerile. PNL se prăbușește și vrea cât mai repede alegeri fără să țină absolut de nimic ce înseamnă sănătatea românilor’

"Dacă nu ne-am gândi că acest lucru ar fi realizabil, nu am avea o Cupă Mondială. Ar fi o mare problemă, dar nu ne gândim că asta se va întâmpla. Cupa Mondială va avea loc în Qatar. Mai avem încă mult timp pentru a depăşi această pandemie. Este adevărat, coronavirusul rămâne un pericol de moarte pentru fotbal în acest moment. Situaţia este foarte grea, mai ales pentru ţările şi echipele care depind de vânzările de bilete pentru stadioane", a spus Infantino.

Preşedintele FIFA speră că stadioanele vor putea primi în curând spectatori la cel puţin două treimi din capacitatea lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.