Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor îl critică pe Klaus Iohannis pentru că nu a anunțat personal revocarea Codruței Kovesi: Sunt suprins că nu am văzut anunțul șefului statului

Mihai Fifor

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a spus luni că este surprins pentru că președintele Klaus Iohannis nu a făcut anunțul privind semnarea decretului de revocare a Laurei Codruța Kovesi, ci a fost prezentată doar „varianta purtătorului de cuvânt” al șefului statului, potrivit Mediafax.

„O decizie luată cu o întârziere de 30 de zile, cel puțin, o decizie care trebuia luată. Deciziile Curții Constituționale sunt obligatorii și trebuie puse în aplicare de îndată. Din păcate, lucrurile acestea nu s-au întâmplat și nu putem fi decât revoltați, surprinși, pentru că era imperios necesar ca în această instituție, care e vocea supremă în ceea ce privește justiția din România să fie respectată și ascultată. Este important să că această schimbare s-a produs până la urmă. Nu putem decât să fim la fel de surprinși pentru că nu am văzut un anunț al șefului statulului de legat de acest lucru, am văzut varianta purtătorului de cuvânt astăzi. (...) Discutăm despre asumări și cred că atunci când se află la mijloc însăși esența justiției în această țară, lucrurile nu pot fi tratate cu ușurință”, a spus ministrul Apărării, Mihai Fifor, potrivit sursei citate.

Purtătorul de cuvânt al Administrației Prezidențiale a anunțat, luni, că președintele României a semnat decretul de revocare a Laurei Codruța Kovesi din funcția de procuror șef al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.