Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor recunoaște înțelegerea Iohannis-Dăncilă: 'Cert e că s-au schimbat multe!'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Mihai Fifor

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor a declarat că nu știe ce a discutat Viorica Dăncilă cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, însă după acea întrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dăncilă și-a anunțat candidatura la prezidențiale.

„Am participat și la întâlnirea de la Cotroceni, acea rundă de consultări de la Cotroceni, și într-adevăr discuția de după consultări a avut loc cu președintele Klaus Iohannis, nu știu ce s-a discutat, pentru că a fost un tete-a-tete. Cert este că s-au schimbat foarte multe în câteva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cât se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidențiale”, a spus Mihai Fifor, la Antena 3.

Social-democratul a completat că „a fost o vară epică”, amintind și de ruptura dintre PSD și ALDE.

Citește și: Paul Stănescu recunoaște BLATUL dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: 'Și-a schimbat părerea după o întâlnire cu el'

Secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu spune că după alegerile europarlamentare s-a înțeles cu Dăncilă să nu fie organizat congres în 2019 și să nu candideze la Președinție. „Mariajul ăsta al nostru a durat foarte puțin, șapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, că „bătuse palma” cu Viorica Dăncilă să nu intre în cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dăncilă a încălcat înțelegerea după o întâlnire cu președintele Klaus Iohannis.

În schimb, Klaus Iohannis a afirmat, întrebat dacă a avut o discuție cu Viorica Dăncilă în care să o convingă să candideze la prezidențiale, că PSD a convins-o să fie prezidențiabilul partidului.

Viorica Dăncilă a explicat că este nedumirită de afirmațiile lui Paul Stănescu potrivit cărora ar fi decis să candideze la prezidențiale după o discuție cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat că nu este „nici cel mai mic sâmbure de adevăr” în declarațiile acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.