Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica Elenei Lasconi dă semnalul - Șomeră și fără studii, tânăra e revoltată și vrea în politică

Radu Pop
oana lasconi

Oana Lasconi, în vârstă de 31 de ani, a intrat în atenția publică după ce a postat mai multe clipuri pe Instagram, unde își denigrează mama, după ce aceasta (Elena Lasconi) a dezvăluit public că a votat DA la referendumul pentru familie 2018. Fiica primarului USR al municipiului Câmpulung Muscel dezvăluie, într-un „story” pe Instagram, că vrea să intre în politică. Aceasta își „strigă” pe internet revolta specifică mai degrabă vârstei adolescenței.

„Am fost "războinic de tastatură" mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemprginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreu să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, scrie Oana Lasconi pe Instagram.

Potrivit relatărilor presei din ultimele zile, Oana Lasconi, cunoscută și sub pseudonimul Kandly, a început să urmeze trei facultăți, dar nu a reușit să o finalizeze pe niciuna dintre ele. Aceste facultăți sunt Științe Politice, Drept și Limbi și Literaturi Străine, cu specializare în literatura rusă. Cu toate că Oana a menționat că îi plac în continuare aceste domenii, nu a considerat că este esențial să obțină o diplomă în această direcție.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.