Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica fostului jucător camerunez Samuel Eto'o îl acuză de neglijarea întreținerii ei

fcbarcelona.com
Samuel Eto'o

Una dintre fiicele lui Samuel Eto'o, actualul preşedinte al Federaţiei cameruneze de fotbal, l-a denunţat pe fostul jucător al echipelor FC Barcelona şi Inter Milano pentru că nu s-a ocupat de întreţinerea ei, informează agenţia EFE.

Annie, fiica naturală de 22 de ani a lui Eto'o, în vârstă de 22 de ani, născută dintr-o relaţie extraconjugală cu o italiancă şi recunoscută în 2004 de un tribunal din Palma de Mallorca (Spania) drept fiica biologică a fostului jucător, s-a adresat unei instanţe din Italia (Tribunalul din Milano) pentru a-şi denunţa propriul tată care nu s-a ocupat de întreţinerea sa şi de studiile sale, care au fost suportate în totalitate de mama sa, potrivit Agerpres.

Studenta, care a devenit majoră, a depus personal plângerea şi a afirmat că încă nu este independentă financiar, reclamând ca tatăl său să-şi achite în primul rând obligaţiile morale, înainte de cele financiare.

Într-o altă plângere, formulată de mama fetei pe când aceasta era minoră, s-a soldat cu o decizie judecătorească în 2015, care îl obliga pe fostul jucător să plătească 10.000 de euro pe lună pentru întreţinerea fetei.

Dar, conform publicaţiei La Repubblica, Eto'o nu s-ar fi achitat de obligaţii şi ar fi acceptat chiar şi o sentinţă de trei luni de închisoare a unei instanţe din Cagliari în 2019, sentinţă nepusă însă în practică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.