Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Aleksei Navalnii, mesaj emoționant de adio: 'Ai fost mereu și vei rămâne pentru totdeauna exemplul meu, eroul meu'

spiegel
daria navalnaia

Daria Navalnaia, fiica politicianului decedat Aleksei Navalnîi, a postat un mesaj de adio pe Instagram, după ce tatăl ei a fost înmormântat vineri, la Cimitirul Borisov din Moscova.

'Toţi au obiceiul să spună de regulă că 'părinții mei sunt modelele mele'. În cazul meu, acest lucru este un adevăr. Tată, ai fost un exemplu pentru mulți din întreaga lume. Optimismul tău și zâmbetul tău molipsitor și sincer. Curiozitatea și setea de cunoștințe noi. Capacitatea uimitoare de a găsi limbaj comun cu toată lumea. Spiritul. Simțul umorului. Persistenţa. Abilitatea ta uimitoare de a alege cuvintele la momentul potrivit (sau de a spune o glumă pentru a-i detensiona pe toți într-o situație dificilă). Bunatatea Ta. Credința în bunătate, în tine, în oameni. Din copilărie m-ai învățat să trăiesc după principii. Să trăiesc cu demnitate. Ți-ai dat viața pentru mine, pentru mama mea, pentru Zahar, pentru Rusia și îți promit că îmi voi trăi viața așa cum m-ai învățat, astfel încât să fii mândru de mine și, cel mai important, cu același zâmbet strălucitor pe faţa mea. Ai fost mereu și vei rămâne pentru totdeauna exemplul meu. Eroul meu. Tatăl meu. Te iubesc enorm de mult. Odihneşte-te în pace', a scris aceasta, potrivit Rador Radio România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.