Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Florin Iordache a făcut accident de mașină: Ce au descoperit polițiștii când au pus-o să sufle în aparatul de alcooltest

Delia Iordache

Fiica deputatului PSD Florin Iordache, a fost implicată, marți, într-un accident de circulație. Delia Iordache a intrat cu mașina într-un gard de pe o stradă din Caracal. Accidentul nu s-a soldat cu victime.

Reprezentanţii IPJ Olt susțin că accidentul rutier, produs marți pe o stradă din Caracal, în care o tânără a intrat cu maşina în gard, nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale.

Citește și: Nimeni nu se aștepta! Ce a făcut Lia Olguța Vasilescu în legătură cu fetița agresată din Baia de Aramă

Ea a fost testată de polițiști cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Se pare că autoturismul pe care îl conducea femeia ar aparține unei firme de închirieri auto din București.

„În această dimineață, în jurul orei 4.00, pe raza municipiului Caracal a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Polițiștii au stabilit faptul că o tânără din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plevnei din Caracal, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei proprietăți. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit! „Ai grijă la crocodili și șobolani”

Fiica deputatului Florin Iordache are 28 de ani şi a fost angajată la cancelaria Băncii Naționale a României până la începutul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.