Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica lui Gheorhe Dincă: Jurnaliștii ne-au jignit!/ Fiul lui Dincă face mișto de jurnaliști, după ce i-a bătut

Fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela Dincă, susține că fratele său, Daniel Dincă, nu a lovit jurnaliștii, ci din contră, cameramanul s-ar fi împiedicat și a scăpat camera din mână.

Citește și: ALERTĂ Fiul lui Gheorghe Dincă i-a BĂTUT pe jurnaliști și le-a SPART camerele de filmat: salvarea a ajuns la fața locului

Când am ieșit s-au luat după noi, ne-au adresat întrebări unii dintre ei ne-au jignit, le-am răspuns la câteva întrebări, dar unii dintre ei ne-au jignit.

Domnul cu camera, nu știu, s-a împins în el și l-a îmbrâncit. Fratele meu s-a împiedicat de o scară (...) Domnului respectiv i-a căzut camera, nu știu, că a fost o fracțiune de secundă. Noi nu am jignit pe nimeni, nu văd de ce ne jignesc ei.”, a spus Daniela Dincă, la Antena 3.

Ulterior, Daniela Dincă l-a dat la telefon pe fratele său, Daniel Dincă, iar acesta a spus că nu s-a întâmplat nimic. ”Nu s-a întâmplat nimic, din punctul meu de vedere. Nimic nu s-a întâmplat. Am plecat din București, suntem pe la Lugoj”, a spus Daniel Dincă, în timp ce râdea, asta pentru că fizic nu avea cum să ajungă într-un timp atât de scurt la Lugoj, plecând din București.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.