Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica unui fost premier, la un pas de DIVORŢ: Cum şi-a umilit soţul la ultima apariţie / FOTO

divort

Nu a trecut nici măcar o lună din 2017 şi se pare că vom avea parte de un divorţ de răsunet. Fata unui fost premier este foarte aproape de despărţire. Mai mult, aceasta şi-a umilit soţul în văzul tuturor.

Citește și: Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

Oana Roman şi Marius Elisei au petrecut la ziua de naștere a Oanei, dar bomba a venit abia după. Marius a surprins pe toată lumea cu un mesaj pe care l-a postat pe Facebook. "Intr un final....asteptarea.a luat sfârșit.... Drumurile noastre ...sunt diferite.... O zi frumoasa.. Va doresc", a scris Marius Elisei pe Facebook.

Citeşte şi: Ameninţări FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Victor Ponta: 'Florian Coldea i-a spus că-l va ARESTA'

Nu se știe exact la ce se referă, dacă acesta s-a despărțit sau nu de soția sa, însă prietenii săi au reacționat imediat, uimiți de mesajul acestuia. În plus, după ce a postat acest mesaj, Marius și-a schimbat și statusul de pe rețelele de socializare în “single”, conform wowbiz.ro. Asta nu e tot. Cea mai grea lovitură pentru Marius a fost în momentul în care a sunat la interfon și soția sa nu i-a deschis.

Citește și: Tinerii fac SEX după doar 10 mesaje / STUDIU

Mama Oanei Roman, Mioara Roman nu ştie nimic despre acest lucru. "Nu, nu ştiu nimic. În primul rând, că sunt în pat bolnavă. Dar am vorbit cu ea. Nu, dimpotrivă. «Mamă, sunt tâmpenii. Eu ştiu… o fi fost.» A scris ce a scris pe Facebook... i-a părut rău dupa-aia. Alaltăieri, el a fost şi mi-a dus căţelul pe care mi l-au dăruit la vaccin. Nu, nu, nu. Ce pot să spun, că poate să fie o chestie pe moment. Eu nu pot să judec bărbaţii de acum. Să nu uităm că eu am 76 de ani (...) Dragă, eu cred că el nu are de lucru. Nu au destulă treabă. El nu are un job stabil (...)", a declarat Mioara Roman.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.