Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica unul stomatolog din București a fost agresată sexual în timp ce alerga prin Timișoara: Atacul s-a petrecut lângă o secție de poliție

Brigada Rutiera Bucuresti
politia rutiera masina duster

Malurile Begăi, până acum doi ani de zile locul unde se strângeau toți migranții care ajungeau ilegal în Timișoara, au devenit o zonă periculoasă. Tot mai multe femei care aleargă prin zonă se plâng că pe acolo se învârt perverși sexuali care le pândesc.

O femeie a fost agresată în urmă cu câteva luni, iar acum povestea s-a repetat

Un bărbat a ieșit din tufișuri și s-a năpustit asupra unei femei care alerga prin zonă. Conform unor informații pe surse, e vorba de fiica unui medic stomatolog din București. Agresorul a fost prins de oamenii care se plimbau prin zonă și care au fost alertați de țipetele femeii.

Exceptând poliția locală din Timișoara, nicio instituție de forță nu patrulează prin zonă, deși se știe că e una în care circulă puțină lume și unde pericolul e mare. Culmea este că IPJ Timiș are chiar o secție de poliție în parcul Copiilor, lângă malurile Begăi, însă nici așa poliția nu face muncă de patrulare.

Iată ce transmite poliția despre caz

Polițiștii Secției 1 Timișoara sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Ulterior, magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 28 de ani, cu privire la faptul că în momentul în care desfășura activități sportive pe malul râului Bega dinspre Parcul Rozelor înspre strada Jiul din municipiul Timișoara, un bărbat s-ar fi apropiat de aceasta și ar fi atins-o cu mâna în zona intimă, fără acordul acesteia.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat la scurt timp un bărbat, în vârstă de 38 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost reținut la fața locului de doi cetățeni.

În urma administrării probatorului în cauză, la data de 11.02.2024 bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Tot în aceeași zi, față de bărbat magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.