Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fijianul Api Ratuniyarawa a fost condamnat la 34 de luni de închisoare pentru agresiune sexuală

judecator justitie

Internaţionalul fijian de rugby Api Ratuniyarawa a fost condamnat marţi, de către un tribunal din Cardiff, la doi ani şi zece luni de închisoare pentru mai multe agresiuni sexuale comise în toamna anului trecut, potrivit news.ro

Ratuniyarawa a comis atacurile în zona VIP a unui bar din Cardiff, The Revolution, loc unde jucătorul în vârstă de 37 de ani îşi petrecuse serile dinaintea meciului amintit. Pronunţând sentinţa, judecătoarea Tracey Lloyd-Clarke a spus: „Toate infracţiunile sunt agravate pentru că aţi fost sub influenţa băuturilor alcoolice şi trebuie să ţin cont de vătămarea fizică, precum şi de vătămarea psihică pe care aţi cauzat-o în toate cele trei ocazii. Pentru toate cele trei infracţiuni, observ că v-aţi oprit doar pentru că au intervenit alţii. Pe de altă parte, eşti un bărbat fără condamnări anterioare, ai un caracter pozitiv şi bun. Accept că remuşcarea şi ruşinea pe care le simţi sunt autentice şi ţin cont de paşii pe care i-ai făcut pentru a aborda cauza acestui comportament”.

În timpul înfăţişării în instanţă, Api Ratuniyarawa a pledat vinovat pentru două capete de acuzare: unul de agresiune prin penetrare şi altul de agresiune sexuală, dar a negat alte două capete de acuzare de agresiune sexuală privind una dintre cele trei femei, ceea ce a fost acceptat de acuzare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, el va fi trecut, timp de zece ani, în registrul celor condamnaţi pentru infracţiuni sexuale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.