Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala condusă de Motreanu păstrează suspansul: Moțiunea lui Orban și cea a lui Cîțu, votate în unanimitate

motreanu

Conducerea județeană a PNL Giurgiu a votat în unanimitate ambele moțiuni - ,,PNL- Forța Dreptei”, a actualului președinte al partidului, Ludovic Orban și moțiunea ,,România Liberală“ a premierului Florin Cîțu, pentru a putea fi prezentate și votate în cadrul Congresului PNL, transmite organizația județeană, într-un comunicat de presă.

„În 25 septembrie Partidul Național Liberal își va alege președintele, iar filiala #PNL Giurgiu susține o competiție onestă, bazată pe proiecte, valori și pe oameni care pot reprezenta #liberalismul la cel mai înalt nivel.

Fiecare dintre delegații organizației Giurgiu va vota aşa cum îi dictează conştiinţa la Congresul liberal şi cum înţelege că trebuie să fie condus Partidul Naţional Liberal.

Principalul obiectiv pe care îl avem, rămâne, deopotrivă și pentru domnul președinte Orban și pentru domnul prim- ministru Cîțu, acela de rămâne la guvernarea Romaniei și de a îndeplini promisiunile pe care le-am făcut cetățenilor în campania electorală”, mai transmite filiala condusă de europarlamentarul Dan Motreanu, el însuși văzut de unii analiști ca o variantă pentru conducerea PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.