Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala PNL Olt îl susţine pe Ludovic Orban la preşedinţia partidului

pnl.ro
pnl sigla

Liberalii din judeţul Olt îl susţin pe Ludovic Orban pentru preşedinţia partidului, potrivit unei decizii adoptate vineri, prin vot secret, de către Colegiul Director al PNL Olt. Potrivit preşedintelui PNL Olt, Ion Moisescu, pentru Ludovic Orban au votat 77 de membri, pentru Viorel Cataramă au fost trei voturi, un vot a fost anulat, iar pentru Cristian Buşoi - niciun vot.

Delegaţia PNL Olt la alegerile pentru funcţia de preşedinte al partidului va fi formată din aproximativ 80 de persoane. Deputatul PNL de Olt, Gigel Ştirbu, a declarat vineri, înainte de votul din Colegiul Director al filialei, că, în situaţia în care cineva ar dori să determine organizaţia liberală din Olt să susţină un alt candidat decât Ludovic Orban, "ar fi dificil, dacă nu imposibil" să reuşească.

Ion Moisescu, mai mulţi primari liberal şi membri ai conducerii organizaţiei PNL Olt au fost alături de Ludovic Orban în momentul la care acesta şi-a depus moţiunea. Ludovic Orban şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL cu proiectul de moţiune "Partidul Naţional Liberal - forţa dreptei". El a anunţat că beneficiază de susţinerea a 27 preşedinţi de filiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.