Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filialele PNL intră în cursa pentru Congres: 'Performanţele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile'

sah

Organizaţia Judeţeană a PNL Brăila şi-a anunţat public susţinerea pentru preşedintele PNL, Ludovic Orban. Filialele PNL din Buzău, Teleorman și Mureș, au transmis și ele recent că îl susțin pe Ludovic Orban, după ce demisia acestuia a fost cerută de Rareș Bogdan și Robert Sighiartău.

Citește și: Elena Udrea: Și dacă o omoram pe Kovesi, tot aveam șanse ca DNA să ceară o pedeapsă mai mică

"Organizaţia Judeţeană PNL Brăila îl susţine pe domnul Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, dar şi întreg Biroul Politic Naţional. Performanţele electorale ale partidului sub conducerea lui Ludovic Orban sunt incontestabile. Preluând PNL din opoziţie şi ducând o luptă grea, aproape imposibilă, cu partidul condus la acea vreme de Liviu Dragnea, Ludovic Orban şi echipa PNL au reuşit să câştige alegerile europarlamentare, prezidenţiale, locale şi să coaguleze în jurul partidului o majoritate parlamentară şi o coaliţie guvernamentală responsabile, care se bucură de încrederea românilor. Proiectul liberal de reformare şi modernizare a României poate fi pus astăzi în practică datorită lui Ludovic Orban şi a modului în care a condus partidul în momente deloc uşoare", se arată într-un comunicat de presă remis miercuri de Biroul de presă al PNL Brăila.

Liberalii brăileni precizează că "vremurile pe care le traversăm cer unitate şi solidaritate, nu dezbinare şi lupte inutile", motiv pentru care "Organizaţia Judeţeană PNL Brăila îl susţine cu toată tăria pe domnul Ludovic Orban, preşedintele partidului, ales, în mod statutar, de Congresul din 17 iunie 2017".

"PNL este un partid viu şi democratic, în care contează opiniile oricărui membru, însă acestea trebuie exprimate în interior, pentru ca dialogul rămâne cea mai onestă cale de a remedia orice problemă sau neînţelegere. Actul de guvernare trebuie să fie primordial în contextul provocărilor actuale şi aşteptărilor pe care le au cetăţenii. Propunerea de adoptarea a unei rezoluţii de susţinere a domnului Ludovic Orban a venit din partea deputatului Alexandru Popa şi a fost adoptată de Biroul Politic Judeţean", se mai arată în comunicatul PNL Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.