Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Proiectul filmului 'Batgirl' a fost anulat de Warner Bros cu doar câteva luni înainte de lansarea oficială

filme, cinema, cinematograf

Proiectul filmului "Batgirl" a fost anulat de Warner Bros Discovery cu doar câteva luni înainte de lansarea oficială a peliculei, ce era programată pentru a doua jumătate a acestui an, informează miercuri BBC.

Cu un buget de producţie estimat la peste 70 de milioane de dolari, filmul "Batgirl" ar fi trebuit să fie lansat în cinematografe şi pe platforma de streaming HBO Max spre sfârşitul anului 2022.

Cotidianul The New York Post afirmă că decizia de anulare a acestui proiect a fost luată din cauza reacţiei slabe a publicului în urma proiecţiilor-test.

Reprezentanţii Warner Bros spun însă că decizia reflectă "schimbarea strategiei sale de leadership".

Producţia cinematografică a fost filmată în întregime în Glasgow, iar Consiliul Municipal a spus că pelicula a adus beneficii economice semnificative pentru întregul oraş scoţian, potrivit Agerpres.ro.

Filmul are la bază un personaj din universul benzilor desenate DC Comics, Barbara Gordon, supranumită Batgirl şi interpretată de actriţa Leslie Grace.

Artista americană a jucat în acest film alături de Michael Keaton (Batman), Brendan Fraser (interpretul personajului malefic Firefly) şi J.K. Simmons (interpretul poliţistului James Gordon).

De asemenea, Warner Bros a confirmat că şi filmul "Scoob! Holiday Haunt" va fi la rândul său anulat.

Aceste decizii neobişnuite au fost luate la scurt timp după o schimbare managerială, care s-a produs după ce Warner Bros a fuzionat cu Discovery în mai 2021, iar David Zaslav a fost numit noul CEO-ul al grupului rezultat în urma fuziunii.

Potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter, David Zaslav a ales să prioritizeze măsuri de reducere a costurilor şi a decis ca renumitul studio hollywoodian Warner Bros. să se concentreze pe producţia de filme care să fie difuzate în cinematografe şi mai puţin pe proiecte destinate platformelor de streaming.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.