Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filme cu Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn şi George C. Scott, difuzate luna aceasta la Warner TV

warner tv

Actorii Jake Gyllenhaal, Vince Vaughn şi George C. Scott sunt protagoniştii thrillerului „Nightcrawler”, comediei „Delivery Man”, respectiv filmului horror „The Changeling”, care vor fi difuzate de Warner TV în a doua parte a lunii aprilie.

„Prădător de noapte/ Nightcrawler” (SUA, 2014), regizat de Dan Gilroy, va putea fi urmărit pe 16 aprilie, de la ora 21.00.

Lungmetrajul, din distribuţia căruia fac parte Rene Russo, Bill Paxton şi Riz Ahmed, spune povestea unui reporter local care înregistrează evenimentele violente ce au loc noaptea în Los Angeles şi vinde informaţiile unui post de televiziune. Limita dintre observaţie şi participare este tot mai estompată, ca el să devină starul propriei poveşti, conform news.ro.

Pentru scenariul original al primului său film regizat, Dan Gilroy a primit o nominalizare la premiile Oscar, dar şi la BAFTA, unde lungmetrajul a fost selectat la alte trei categorii, inclusiv pentru interpretare, şi la premiile Sindicatului scenariştilor americani.

Comedia „Tată fără număr/ Delivery Man” (SUA, 2013) va fi difuzată pe 23 aprilie, de la ora 17.25.

Vince Vaughn este David, un bărbat care află că este tatăl a 533 de copii, după donaţii făcute anonim cu două decenii în urmă unei clinici de fertilitate. El trebuie să hotărască dacă recunoaşte acest statut, atunci când 142 dintre copii cer în justiţie să fie dezvăluită identitatea părintelui lor biologic. Scris şi regizat de Ken Scott, filmul, remake după producţia canadiană „Starbuck”, îi are în diistribuţie pe Chris Pratt, Cobie Smulders şi Jack Reynor.

Thrillerul horror psihologic „The Changeling” (Canada, 1980), regizat de Peter Medak, va fi difuzat de Warner TV pe 26 aprilie, de la ora 22.55.

George C. Scott, Trish Van Devere şi Melvyn Douglas fac parte din distribuţie. În centrul acţiunii se află un reputat profesor de muzică din New York care se mută într-un conac din Seattle. După moartea soţiei şi a fiicei lor într-un accident de maşină, el este atras de o prezenţă inexplicabilă din podul casei într-un mister vechi de zeci de ani. Scenariul este bazat pe experienţa pe care Russell Hunter, co-scenarist, susţine că a avut-o în timp ce locuia într-un conac din Denver, la finalul anilor 1960.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.