Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele regizorilor Ang Lee şi Denis Villeneuve iau cu asalt cinematografele americane

Phoenix
cinema

'Billy Lynn's Long Halftime Walk' şi 'Arrival', noile propuneri ale regizorilor taiwanez Ang Lee şi canadian Denis Villeneuve se pregătesc vineri să ia cu asalt cinematografele americane dominate încă de 'Doctor Strange', relatează EFE. 

Noul blockbuster al companiei Marvel, care săptămâna trecută a avut încasări de 85 de milioane de dolari, se va menţine şi săptămâna aceasta în fruntea box-office-ului nord-american potrivit pronosticurilor de la Hollywood. 

Ang Lee prezintă în noul său film, 'Billy Lynn's Long Halftime Walk', povestea unui tânăr soldat de 19 ani care se întoarce acasă după devastatorul război din Irak. Spectatorii se vor confrunta prin numeroase flash-backuri cu o realitate ce contrastează cu percepţia pe care o are societatea americană despre război. Din distribuţia lungmetrajului, filmat hiper-realist cu 120 de fotograme pe secunde şi în rezoluţie 4K, fac parte Joe Alwyn, Kristen Stewart, Vin Diesel şi Garrett Hedlund. 

Filmul lui Denis Villeneuve, 'Arrival', prezint povestea unei experte lingviste care este solicitată de guvernul american pentru a încerca să comunice cu fiinţe extraterestre care au ajuns în 12 puncte diferite ale globului cu intenţii necunoscute. 

În faţa temerii că un război de proporţii globale este pe cale să izbucnească, protagonista trebuie să găsească într-o cursă contracronometru o metodă comună de înţelegere. Din distribuţie fac parte Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker şi Michael Stuhlbarg. 

Alte premiere din acest sfârşit de săptămână sunt comedia de familie 'Almost Christmas' şi thriller-ul 'Shut In'. 

Filmul 'Almost Christmas', al regizorului David E. Talbert, prezintă reuniunea unei familii disfuncţionale pentru prima dată de la moartea bunicii lor. Este un lungmetraj destinat publicului de culoare în care joacă actorii afro-americani Kimberly Elise, Omar Epps, Danny Glover şi Mo'Nique. 

În thrillerul 'Shut In', al regizorului Farren Blackburn, este vorba de o psihoterapeută văduvă care decide să se întoarcă în localitatea natală împreună cu fiul său paraplegic. Aici, în mijlocul unei cumplite furtuni de zăpadă, dispariţia unuia dintre pacienţi va declanşa un coşmar pentru cei doi. Naomi Watts, Charlie Heaton şi Jacob Tremblay sunt protagoniştii acestui film.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.