Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmele The Batman și Dune au fost amânate din cauza pandemiei și pe fondul unor probleme financiare

mediafax.ro
cinema

Lansarea filmelor „The Batman”, cu Robert Pattinson în rol principal, şi „Dune”, cu Timothée Chalamet, a fost amânată din nou din cauza pandemiei, potrivit noului program anunţat de Warner Bros, relatează News.ro.

După ce producţia filmului a fost suspendată în luna martie, apoi în urmă cu câteva săptămâni, după ce Pattinson a fost diagnosticat cu Covid-19, „The Batman” a primit o nouă dată de lansare: 4 martie 2022.

Cel mai recent, a fost anunţat că filmul urma să apară pe marile ecrane pe 1 octombrie 2021.

Această dată a fost rezervată, în schimb, pentru lansarea „Dune”, regizat de Denis Villeneuve, care ar fi trebuit să aibă loc pe 18 decembrie 2020, scrie The Hollywood Reporter.

„Dune” este bazat pe romanul omonim al lui Frank Herbert, apărut în 1965, şi îi are în distribuţie pe Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Jason Momoa şi Zendaya.

Între modificările anunţate de Warner Bros. se numără şi cea a lansării „The Matrix 4” - de pe 1 aprilie 2022 pe 22 decembrie 2021.

Adaptarea jocului video „Minecraft”, programată să fie lansată pe 4 martie 2022, a rămas acum în afara programului, la fel şi „Black Adam”, spinoff cu Dwayne Johnson.

„The Flash”, cu Ezra Miller în rol principal, va fi lansat pe 4 noiembrie 2022, cu cinci luni mai târziu decât era programat. „Shazam! Fury of the Gods” va fi lansat pe 2 iunie 2023, cu şapte luni mai târziu.

Citește și: Liviu Pleșoianu pune tunurile pe Raed Arafat: Aștept ieșirile dvs. publice în care, cu aplomb egal, să spuneți că vă opuneți desfășurării alegerilor în 6 decembrie

Decizia Warner Bros. de a modifica programul lansărilor vine după ce „Tenet”, regizat de Christopher Nolan, nu a avut succesul aşteptat. Într-o lună de la lansare, lungmetrajul care a avut un buget de producţie de 200 de milioane de dolari a generat încasări totale de doar 307 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.