Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul A Star is Born va fi relansat în variantă extinsă

lady gaga

Filmul „A Star is Born”, regizat de Bradley Cooper, care joacă alături de Lady Gaga, va fi relansat într-o variantă extinsă cu 12 minute, potrivit Variety.

Warner Bros. a stabilit ca varianta mai lungă a lungmetrajului „A Star is Born” să ruleze timp de o săptămână, începând de vineri, în 1.150 de săli din America de Nord.

„A Star is Born” va cuprinde imagini nevăzute până acum şi versiuni extinse ale pieselor „Black Eyes” şi „Alibi” şi varianta a capella a melodiei „Shallow”.

Filmul a primit un premiu Oscar pentru „cel mai bun cântec original” - „Shallow”, compus de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando şi Andrew Wyatt.

Pelicula a mai fost nominalizată la premiile Academiei Americane de Film la categoriile „cel mai bun film”, „cel mai bun actor” (Cooper), „cea mai bună actriţă” (Gaga), „cel mai bun actor în rol secundar” (Sam Elliott), „cea mai bună imagine” (Matthew Libatique) şi „cel mai bun scenariu adaptat” (Eric Roth, Cooper şi Will Fetters).

„A Star Is Born” a generat încasări de 211 milioane de dolari în America de Nord, de la lansarea în luna octombrie a anului trecut, şi 215 milioane de dolari la nivel internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.