Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Armata Huliganilor Ruşi', difuzat de BBC, este menit să discrediteze Rusia - FOTO/VIDEO

Un film documentar, transmis în Marea Britanie de postul BBC, "Armata Huliganilor Ruşi", care reflectă viaţa ultraşilor din Rusia, a fost făcut cu intenţia de a discredita Federaţia Rusă înainte de Campionatul Mondial de Fotbal din 2018, susţine ambasadorul Rusiei la Londra, citat de presa internaţională.

Filmul are la bază evenimentele scandaloase din timpul Campionatului European de fotbal din 2016, organizat în Franţa, atunci când cel puţin 30 de persoane au fost rănite în confruntările violente dintre fanii englezi şi cei ruşi.

content-image

"Filmul Armata Huliganilor Ruşi, realizat şi difuzat de BBC2, este de-a dreptul şocant, dacă ne gândim că urmează Campionatul Mondial din 2018, găzduit de ţara noastră. Cred că scopul acestui documentar este să inspire frica în rândul fanilor britanici şi reprezintă un avertisment de călătorie în Rusia, adresat fanilor englezi. Folosind imaginile din Marsilia şi faptele huliganilor ruşi de atunci, producătorii canalului guvernamental (n.r.BBC) şi-au dat toată silinţa să discrediteze Rusia înainte Cupa Mondială", a declarat ambasadorul rus.

content-image

El a menţionat că Rusia depune toate eforturile pentru asigurarea securităţii din timpul turneului mondial, având în vedere incidentele anterioare, petrecute în celelalte ţări organizatoare.

Amabsadorul rus a adăugat că măsurile de securitate le vor depăşi pe cele de la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci, din 2014.

Revenind la filmul documentar, în urma violenţelor din Marsilia, UEFA a intenţionat să descalifice reprezentativa Rusiei şi mai mulţi fani ruşi au fost puşi în centre de deportare urgentă.

content-image

Rusia va găzdui Campionatul Mondial de Fotbal în perioada 14 iunie - 14 iulie 2018. Meciurile acestui turneu vor fi jucate pe stadionele cele mai moderne din Rusia, în oraşele Moscova, Kaliningrad, St. Petersburg, Volgograd, Kazan, Soci şi Yekaterinburg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.