Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie', în are joacă Maya Prediger şi Micutzu, o să fie lansat în octombrie

filme, cinema, cinematograf

Filmul „Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie", regizat de Andrei Huţuleac, cu Maya Prediger şi Cosmin Nedelcu - Micutzu în distribuţie, va fi lansat în cinematografele româneşti la finalul lunii octombrie, relatează News.ro.

Incursiunea în lumea din „Amintiri din copilărie” a lui Ion Creangă îi are în distribuţie şi pe Matei Dima, Teodor Corban şi Grigorie Silişteanu.

„Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie" este un film pentru întreaga familie, inspirat din fapte reale, ce spune povestea Marei şi a prietenilor ei care pornesc într-o aventură cu peripeţii şi momente amuzante.

Filmul în regia lui Andrei Huţuleac, după un scenariu pe care l-a scris cu Mihai Mănescu şi Matei Dima, este produs de Prietenii Casei Speranţei, Colorbitor Productions şi Viva la Vidra în parteneriat cu Chainsaw Europe, distribuit pe marile ecrane de Vertical Entertainment şi va putea fi văzut doar în cinematografele din România.

Huţuleac, în vârstă de 30 de ani, a fost premiat pentru debut în lungmetraj - „#dogpoopgirl” - la ediţia de anul acesta a TIFF, în cadrul secţiunii Zilele Filmului Românesc. Anterior, el a câştigat marele premiu la Festivalul Internaţional de Film de la Moscova.

„Copacul dorinţelor: Amintiri din copilărie” va fi lansat pe 29 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.