Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul Corpus Christi este disponibil online în România

Corpus Christi, film

Lungmetrajul polonez „Corpus Christi”, nominalizat la Oscar şi la premiile Academiei Europene de Film, a fost lansat online vineri în România, potrivit news.ro.

Cel de-al treilea lungmetraj al regizorului Jan Komasa îi are în distribuţie pe Bartosz Bielenia, actor de teatru şi film, care a jucat şi în serialul „1983” produs de Netflix, pe Eliza Rycembel, desemnată cea mai bună actriţă la Festivalul Internaţional de Film pentru copii şi tineri de la Viena şi pe Aleksandra Konieczna, laureată a Premiului Filmului Polonez.

Film inspirat din fapte reale, apreciat de public şi critică, „Corpus Christi" îl are în prim plan pe Daniel, un tânăr în vârstă de 20 de ani, proaspăt ieşit dintr-un centru de detenţie. Ajuns într-un mic oraş din Polonia, el se îmbracă în haine preoţeşti şi pretinde că este trimisul Bisericii. Apariţia unui preot carismatic cu viziuni moderne este o oportunitate pentru comunitatea locală care începe un proces de vindecare după o tragedie recentă.

Citește și: BREAKING Manager, director și referent de la Spitalul de boli infecțioase Brașov, dar și consilieri județeni, REȚINUȚI de DNA pentru corupție

„Corpus Christi" a câştigat două premii la Festivalul de Film de la Veneţia în 2019 şi a primit 10 trofee la Polish Film Awards, între care pentru regie, scenariu şi interpretare.

Filmul a rulat prima dată în România la TIFF 2020. Au  urmat alte câteva proiecţii în aer liber în cadrul Caravanei TIFF şi lansarea în cinematografe, pe 9 octombrie. Odată cu închiderea cinematografelor, pe 7 octombrie, la Bucureşti, el a continuat să ruleze în cinematografele în aer liber şi în cele din ţară, până la închiderea acestora, la scurt timp.

„Corpus Christi” film este disponibil online. Costul unui bilet online este de 3 dolari, iar utilizatorul poate vedea filmul într-un interval de trei zile de la achiziţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.