Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul de acţiune Honest Thief, cu Liam Neeson, a revenit pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

liam neeson

Filmul de acţiune „Un hoţ cinstit/ Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, a revenit în fruntea box office-ului românesc de weekend, unde lungmetrajul fantasy „Clubul tinerelor vrăjitoare/ The Craft: Legacy” este singurul debut în top 10, potrivit news.ro.

„Un hoţ cinstit”, regizat de Mark Williams, are în centru un celebru hoţ de bănci, care decide să se predea, însă este înşelat de doi agenţi FBI. Filmul a fost vizionat de 1.823 de spectatori în al patrulea weekend de la debut şi a generat încasări de 42.148 de lei.

„Clubul tinerelor vrăjitoare”, regizat de Zoe-Lister-Jones, continuare a filmului „The Craft” (1996), a debutat pe poziţia secundă în weekendul de Halloween, cu 2.242 de spectatori şi încasări de 37.947 de lei.

Animaţia „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a coborât două locuri în top, până pe trei, după ce, în al treilea weekend de la premieră, a fost vizionată de 1.940 de spectatori şi a generat încasări de 37.125 de lei.

„Un tataie de coşmar/ The War with Grandpa”, comedie cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut pe poziţia a patra, cu 1.379 de spectatori şi încasări de 28.828 de lei în al şaselea weekend de top.

Citește și: DOSAR 'Ăia 3.045.000 euro cad cu toții, nu rămâne așa în pom', îl asigura ofițerul Fleancu pe afaceristul Bogdan Savin, legat de expertiza din dosarul său penal

Locul al cincilea a fost ocupat de comedia romantică „Galeria inimilor frânte/ The Broken Hearts Gallery”, regizată de Natalie Krinsky. În al doilea weekend, filmul a fost vizionat de 1.356 de spectatori şi a generat încasări de 25.606 lei.

În top 10 au revenit şi thrillerele „Noi/ Us” (2019), de Jordan Peele, şi „O aplicaţie de coşmar/ Countdown” (2019), relansate după ce au rulat nouă săptămâni pe marile ecrane româneşti. Ele au generat încasări de 9.345 de lei, respectiv 8.235 de lei.

Între primele zece locuri se regăsesc lungmetrajul live-action „Mulan”, thrillerul SF „Tenet” şi filmul de acţiune „Ava”, care au înregistrat încasări de 10.056 de lei, 9.237 de lei, respectiv 8.879 de lei, potrivit datelor oferite News.ro de Cinemagia.

În câteva săli din cinematografele româneşti au mai rulat weekendul trecut, între altele, filmele horror „Pet Sematary” (2019) şi „A Quiet Place” (2018) şi animaţia „The Addams Family” (2019), care au generat încasări cuprinse între 7.480 şi 6.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.