Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul execuțiilor din CEX: lider PSD dezvăluie scandalul din ședință

psd

În prima ședință CEX după alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD a fost suspendat din partid pentru o perioadă de 6 luni primarul sectorului 3, Robert Negoiță, în timp ce liderul PSD din Senat, Șerban Nicolae, a fost schimbat din funcție.

Liderul PSD Sector 4, Daniel Băluță, a povestit joi, la Antena 3, de ce au fost colegii săi sancționați:

  • Șerban Nicolae este coleg si membru in organizatia pe care o condus dar nu e prima oara cand primeste o asemenea sanctiune, a mai primit si in mandatul dlui Dragnea, a pierdut Comisia Juridica. Au fost mai multe motive, (numirea lui Isarescu la BNR) a fost unul dintre ele, a iesit inaintea presedintelui partidului , s-a antepronuntat, ceea ce nu este corect.
  • In orice organism, fie si politic, exista o regula. Daca avem lucruri de comunicat, e extrem de important sa le comunicam in familie. Cand nu avem aceasta abordare, chiar daca suntem buni profesionisti si primari de exceptie, e normal ca partidul sa ia acest tip de masuri. Pentru marea majoritate a colegilor afirmatiile lui Robert Negoita despre europarlamentare nu au fost potrivite si au fost sancitonate ca atare calificativele folosite la adresa partidului. In orice societate nu se poate conduce in aceasta modalitate. A spus ca nu a votat cu PSD. Este o sanctiune fireasca dar neplacuta si regretabila pentru mine pentru ca apreciez profesionalismul lui Robert Negoita ca primar. Este binevenita pentru ca o astfel de abordare este inacceptabila.

Citește și: Codrin Ștefănescu anunță val de execuții în PSD: Am făcut rost de Lista Neagră! Sunteți toți! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.