Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Hitman's Bodyguard 2', cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek în distribuţie, va fi lansat cu două luni mai devreme decât era stabilit

topstoriestoday.in
Ryan Reynolds

Continuarea filmului „Hitman's Bodyguard”, cu Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson şi Salma Hayek în distribuţie, a primit un nou titlu şi va fi lansată cu două luni mai devreme decât era stabilit, potrivit The Hollywood Reporter.

Lionsgate şi Millennium au anunţat luni seară că lungmetrajul regizat de Patrick Hughes va avea titlul „The Hitman's Wife's Bodyguard” şi că va fi lansat pe 16 iunie, şi nu pe 20 august cum fusese stabilit iniţial, potrivit news.ro.

Citește și: Prins fără mască de protecție, Vlad Voiculescu e furios pe protestatarii care au scandat împotriva medicilor! ‘Sunt consternat și furios’

Continuarea filmului din 2017 trebuia să fie lansată anul trecut, însă premiera a fost amânată pentru 2021 din cauza pandemiei.

Michael Bryce (Ryan Reynolds) şi asasinul plătit Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) revin într-o nouă misiune, iar Sonia Kincaid (Salma Hayek), soţia lui Darius, este implicată în acţiunea care îi pune în pericol viaţa lui Bryce. Curând, ei se vor regăsi într-un complot global care are legătură cu un răzbunător şi puternic nebun (Antonio Banderas), care ameninţă să distrugă Europa.

Din distribuţie face parte şi Morgan Freeman.

„The Hitman's Bodyguard”, care a avut un buget de producţie de 30 de milioane de dolari, a generat încasări de 177 de milioane de dolari, la nivel global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.