Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul jafului din vila fostului ofiţer SRI

Radu Pop
autoinsurancedeal.org
politia

Jaf în vila de lux, de lângă Bucureşti, a unui fost ofiţer SRI. Din casă au dispărut un pistol letal, zeci de cartuşe dar şi bijuterii. Arma şi muniţia erau ţinute într-un seif, pe care hoţii au reuşit să-l spargă. Tâlharii au acţionat când toată familia era plecată în vacanţă. Fostul angajat al Brigăzii Antitero bănuiește că s-a acţionat la pontul fostei menajere, pe care a concediat-o în urmă cu o lună, potrivit Observator.

Vila în care au intrat hoţii în noaptea de vineri spre sâmbătă aparţine unui fost ofiţer la brigada antitero a SRI. Bărbatul era plecat în vacanţă cu soţia şi cei doi copii. Fostul angajat al Serviciului Român de Informaţii avea un seif în casă. Tâlharii l-au spart şi au furat un pistol marca Glock şi 24 de cartuşe. Au pus mâna şi pe mai multe bijuterii şi ar fi fugit apoi prin spatele complexului, pe câmpul vecin cu Autostrada Bucureşti-Ploieşti. Ieri, când s-a întors acasă, fostul ofiţer şi-a dat seama că a fost prădat şi a sunat imediat la 112.

"Eu tare mă tem că a plecat ceva de la femeia de serviciu, pe care am dat-o afară. Nu făcea nimic și soţia mea i-a zis, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia. A început să plângă și a plecat trântind ușa", a declarat poliţistul. Fostul ofiţer SRI spune că femeia i-ar fi trezit suspiciuni de când a primit-o în casă. "Oricum, greșeala a fost a mea, în sensul în care n-am verificat-o. Am tras-o o dată de limbă despre soț și mi-a dat de înțeles că e fară ocupație. L-am văzut pe ăsta, e mai combinator așa", a declarat poliţistul.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru furt calificat. Surse Observator spun că sistemul de alarmare antiefracţie nu a funcţionat, deşi era activat. Anchetatorii au luat şi mai multe înregistrări ale camerelor video din zonă şi sper să îi identifice cât mai repede pe autori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.