Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Murder Mystery', cea mai populară producţie Netflix în SUA în 2019

www.whats-on-netflix.com
netflix

Filmul "Murder Mystery", cu Jennifer Aniston şi Adam Sandler în rolurile principale, este cea mai populară producţie Netflix de pe teritoriul SUA din 2019, conform unui comunicat dat publicităţii luni de Netflix, transmite Reuters, potrivit AGERPRES.

Cel de-al treilea sezon al seriei SF "Stranger Things" s-a plasat pe locul doi în acest clasament al popularităţii, urmat de filmul de acţiune "6 Underground", în regia lui Michael Bay. Animaţia "Incredibles 2" şi noua producţie cu gangsteri semnată de Martin Scorsese, "The Irishman", s-au plasat pe următoarele două poziţii.

Serviciul de streaming online Netflix, care dispune de peste 158 de milioane de abonaţi în întreaga lume, oferă publicităţii astfel de clasamente în mod selectiv, pentru programele sale de succes, iar aceste topuri nu sunt verificate de organizaţii neutre, menţionează Reuters.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC SPUMOS: 'Dacă e o gaură neagră în Guvern, este Raluca Turcan' .

Netflix se confruntă cu un nou competitor în domeniul serviciilor de streaming, după ce compania Walt Disney Co şi-a scos producţiile de pe Netflix pentru a le oferi publicului pe propriul serviciu de streaming, Disney+.

În cursul acestui an, acţiunile Netflix au crescut cu 23%, cea mai mică creştere înregistrată în ultimii trei ani, conform Reuters.

Celelalte cinci poziţii ale acestui clasament sunt ocupate, în ordine, de producţiile "The Witcher", "Triple Frontier", "Extremely Wicked", "Shockingly Evil and Vile", "The Umbrella Academy" şi "The Highwaymen".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.