Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Filmul Scream a dominat box office-ul nord-american cu 30,6 de milioane de dolari încasări în weekendul de lansare

„Scream” este cel mai recent film horror care face o impresie considerabilă la box office-ul nord-american în weekendul de deschidere, detronând „Spider-Man: No Way Home” după patru săptămâni în fruntea clasamentului, relatează News.ro.

„Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, al cincilea film din franciză şi primul în peste zece ani, a avut încasări de 30,6 milioane de dolari în 3.664 de cinematografe. Studioul Paramount Pictures estima că filmul de groază ar trebui să încaseze 36 de milioane de dolari în weekend, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Bazat pe un scenariu semnat de James Vanderbilt şi Guy Busick şi pe personajele create de Kevin Williamson, care a scris primul, al doilea şi al patrulea film „Scream”, lungmetrajul este produs de William Sherak, James Vanderbilt şi Paul Neinstein.

David Arquette, Courteney Cox, Neve Campbell şi Marley Shelton şi-au reluat rolurile interpretate în anterioarele lungmetraje din franciză, iar distribuţiei s-au alăturat Jack Quaid („The Boys”), Melissa Barrera („In The Heights”) şi Sonia Ammar.

Cel de-al treilea film „Spider-Man” cu Tom Holland în rol principal a obţinut, în al cincilea weekend de la premieră încasări de 20,8 milioane de dolari. Cu mai mult de 700 de milioane de dolari, „Spider-Man: No Way Home” va deveni în curând cea de-a patra peliculă cu cele mai mari încasări din istorie în SUA, după „Avatar” (760 milioane de dolari), „Avengers: Endgame” (858 milioane de dolari) şi „Star Wars: The Force Awakens” (936 de milioane de dolari). La nivel internaţional, lungmetrajul are încasări de 1,6 miliarde de dolari.

Animaţia „Sing 2” a coborât pe locul al treilea, cu 8,3 milioane de dolari încasări.

Thrillerul „The 355” a generat, în al doilea weekend de la debut, 2,3 milioane de dolari. La fel şi „The Man's King”, regizat de Matthew Vaughn, care a coborât pe cinci, în al patrulea weekend de la debut.

Animaţia fantasty „Belle” a debutat pe locul al şaselea, generând încasări de 1,6 milioane de dolari.

Filmul biografic „American Underdog”, despre jucătorul de fotbal american Kurt Warner (interpretat de Zachary Levi), a coborât două locuri, până pe şapte, având încasări de 1,6 milioane de dolari.

Top 10 al box office-ului nord-american de weekend este completat de musicalul „West Side Story”, drama „Licorice Pizza” şi SF-ul „The Matrix Resurrections”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.