Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'The Upside' a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 19 milioane de dolari

Action News Now
Box office

Filmul „The Upside”, unul dintre ultimele produse de Harvey Weinstein înainte de a se retrage din activitate din cauza scandalului sexual în care este implicat din 2017, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de peste 19 milioane de dolari, scrie news.ro.

Lansarea lungmetrajului, o dramă-comedie în care Kevin Hart joacă alături de Bryan Cranston, a fost amânată mai mult de un an. În primul weekend pe marile ecrane, filmul a generat încasări de 19,6 milioane de dolari.

„The Upside” este o reuşită a STXfilms, produs în parteneriat cu Lantern Entertainment - care a cumpărat acţiunile The Weinstein Co -, fiind primul film al companiei care debutează pe primul loc în box office. Din punct de vedere al încasărilor, el a înregistrat al doilea cel mai bun debut al unui film STX, după „Bad Moms” (23,8 milioane de dolari).

STX a lucrat cu regizorul Neil Burger pentru a finaliza producţia, un remake al „Intouchables” (Franţa, 2011). Din distribuţia noului film face parte şi Nicole Kidman.

„Aquaman” a coborât pe locul al doilea, după al patrulea weekend de la lansare, cu încasări de 17,2 milioane de dolari. Sâmbătă, filmul cu Jason Momoa în rol principal a depăşit pragul de 1 miliard de dolari încasări la nivel global.

Filmul de aventuri „A Dog's Way Home” a debutat pe poziţia a treia a box office-ului nord-american, cu încasări de 11,3 milioane de dolari. Din distribuţia producţiei, bazată pe o carte scrisă de W. Bruce Cameron, fac parte Ashley Judd şi Edward James Olmos.

Citește și: Rareș Bogdan i-a transmis un mesaj lui Oreste: 'În curând...'

Pe locul al patrulea în top a urcat o poziţie animaţia „Spider-Man: Into The Spider-Verse”, care a generat - în al cincilea weekend de la premieră - încasări de 9 milioane de dolari.

Filmul SF „Escape Room”, regizat de Adam Robitel, cu Taylor Russell şi Deborah Ann Woll în distribuţie, a coborât trei locuri, până pe cinci, cu 8,9 milioane de dolari încasări în al doilea weekend de la premieră.

Tot trei locuri a coborât, până pe şase, „Mary Poppins Returns”, regizat de Rob Marshall, cu Emily Blunt şi Lin-Manuel Miranda în distribuţie. Filmul a generat, în al patrulea weekend de la lansare, încasări de 7,2 milioane de dolari.

Filmul „Bumblebee", regizat de Travis Knight, cu Hailee Steinfeld şi John Cena în distribuţie, a coborât tot trei locuri în clasament. Producţia SF s-a clasat pe poziţia a şaptea, după ce a generat încasări de 6,7 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Drama biografică „On the Basis of Sex”, cu Felicity Jones în rol principal, a urcat opt locuri în top, până pe opt, după ce - în al treilea weekend de la premieră - a generat încasări de 6,2 milioane de dolari.

Thrillerul „The Mule”, scris şi regizat de Clint Eastwood, care joacă alături de Bradley Cooper, s-a clasat pe locul al nouălea în top, în coborâre trei poziţii, după ce - în al cincilea weekend de la premieră - a generat încasări de 5,5 milioane de dolari.

Locul al zecelea în box office-ul nord-american de weekend a fost ocupat de „Vice”, filmul despre fostul vicepreşedinte american Dick Chaney cu Christian Bale în rol principal. Lungmetrajul a coborât trei locuri, după al treilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 3,2 milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.