Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Final de mandat: Contestat de toată lumea, Predoiu se laudă că și-a atins toate obiectivele

Inquam Photos - George Călin
Inquam Cătălin Predoiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, afirmă că Ministerul Justiţiei "şi-a atins toate obiectivele posibile în anul 2020, în condiţiile dificile ale unui guvern care a fost forţat să lucreze fără majoritate parlamentară".

"Ministerul Justiţiei şi-a atins toate obiectivele posibile în anul 2020, în condiţiile dificile ale unui guvern care a fost forţat să lucreze fără majoritate parlamentară în condiţii de criză sanitară globală", afirmă Cătălin Predoiu.

El adaugă că bilanţul pentru perioada 4 noiembrie 2019 - 23 decembrie 2020 "stă mărturie prin înregistrarea concretă a tuturor obiectivelor realizate".

"Cheia acestui rezultat şi meritul incontestabil sunt ale unui aparat de profesionişti de excepţie care lucrează în Ministerul Justiţiei, personal de specialitate juridică asimilat magistraţilor, funcţionari publici cu statut special, referenţi de specialitate, alte categorii de funcţionari publici, poliţişti de penitenciare, personal contractual etc. Le mulţumesc tuturor!", încheie Predoiu.

Mandatul lui Predoiu a fost marcat de numeroase scandaluri. Acesta a ajuns să fie contestat și de magistrații activiști, dar și de colegii din CSM și de avocați. Procedura de selecție a procurorilor-șefi a fost una total netransparentă, care a propulsat în fruntea parchetele oameni cu vulnerabilități (Scutea este semnatata protocolului neconstituțional cu SRI și autoare a OUG 13, Hosu are soțul condamnat, Bologa are cuscrul condamnat pentru corupție) și slab pregătiți profesional. Proiectele de modificare a legilor justiției sunt pline de propuneri aberante, criticate de magistrați, iar propunerea legislativă prin care se dorește reintroducerea serviciilor în dosarele penale a fost desființată de CSM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.