Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finala Miss World a fost reprogramată în martie la Puerto Rico, după ce 20 de concurente s-au infectat cu COVID-19

mediafax.ro
miss world 2018

Organizatorii concursului Miss World au anunţat marţi că au reprogramat finala pentru 16 martie 2022 la Puerto Rico, după ce gala a fost amânată în urma contagierii cu COVID-19 a aproape 20 de concurente, relatează EFE.

Cea de-a 70-a ediţie a Miss Wolrd va avea loc la Coliseul din Puerto Rico José Miguel Agrelot, potrivit comunicatului postat pe pagina de Facebook a concursului, potrivit Agerpres.

"Suntem foarte emoţionaţi că rămânem în Puerto Rico pentru a o încorona pe viitoarea Miss World", notează Julia Morley, preşedinta Miss World Ltd, într-un mesaj.

Se prevede ca cele 98 de concurente din întreaga lume să revină în această insulă pentru a putea aspira la coroană într-o gală care va fi televizată.

Finala concursului urma să aibă loc pe 16 decembrie dar, cu câteva ore înainte de începere, gala a fost suspendată din cauza mai multor cazuri de COVID-19 depistate în rândul concurentelor şi al personalului tehnic.

Organizatorii au informat atunci că finala va fi amânata 90 de zile şi că întreaga echipă va rămâne în carantină, iar concurentele se vor întoarce în ţările lor când vor primi avizul autorităţilor sanitare ale insulei.

Departamentul de Sănătate din Puerto Rico precizase că în total 38 de persoane asociate concursului au fost depistate pozitiv, între care şi 23 de concurente.

Este prima oară când finala Miss World se desfăşoară într-o locaţie de limbă spaniolă, în 69 de ani de concurs, care a fost câştigat de 15 reprezentante "latino", între care şi două portoricane, Wilnelia Merced Forsyth (1975) şi Stephanie Del Valle (2016).

Numărul contagierilor a crescut în Puerto Rico în ultima săptămână, mai ales din cauza răspândirii variantei Omicron şi unor evenimente cu mare afluenţă de public.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.